Ayurvedacenter.dk
         Prøv ayurvedisk og livgivende massage.

<
Mor og barn efterfødselskur
- Styrke, glæde og velvære efter fødslen

Velvære, energi og overskud efter fødslen
Mens du er gravid opbygges der ofte spændinger og søvnmangel til sidst. Når du har født, kan du både opleve en enorm glæde, men også træthed og følelsesmæssig ubalance. Derfor er det ekstra vigtigt at gøre noget godt for dig selv. Behandlingerne som jeg tilbyder, giver dig omsorg og hjælper dig til hurtigere at få stress og træthed ud af kroppen. Teknikkerne kommer fra det årtusindegamle sundhedssystem som kaldes Ayurveda. Ayurveda betyder livets viden om et langt og lykkeligt liv.

Hvad kan det hjælpe?

- Få en bedre fordøjelse
- Slip af med træthed og søvnbesvær
- Slip af med muskelspændinger
- Slip af med humørsvingninger

Hvad indeholder kuren?

- Blid massage med varm økologisk urte-olie
- Økologiske urter (styrker og genopretter hormon balancen, forbedrer fordøjelsen og fremmer mælkeproduktionen )
- Gode råd om kost som nærer og opbygger (gode råd til madvarer og drikke som vil understøtte dig )

Hvad kræves der?

Det er vigtigt for dig at der er en anden som kan tage sig af din baby imens du får behandling, så du kan få det optimale ud af det.

De fysiske forandringer som sker lige efter fødslen foregår lettere under hvile. Under massagen har kroppen rig lejlighed til at regenerere og slippe af med trætheden, så styrke og balance kan bygges op indefra.

Til massagen bruges varm økologisk olie som er tilsat urter som giver ro og afhjælper stress.

Efter massagen er det vigtigt at du hviler så længe du har lyst og brug for det. Du får en varmedunk på maven og en under lænden. Varmedunkene spreder varme til maveregionen, fordøjelses og tarmsystemet og livmoderen, som virker meget lindrende.

Baby Massage

Lær at give din baby en blid massage. Både du og din baby vil nyde den tætte kontakt og hygge det giver. Massagen vil hjælpe din baby´s fordøjelse, søvn og styrke immunforsvaret.

Hvad koster kuren?

Ring på tlf. 2614 1171 og få et tilbud

Kuren strækker sig over 5-7 dage alt efter aftale.

Udtalelser:

"Tusind tak for nogle fantastiske behandlinger. Det var så behageligt og afslappende og det var som om hver en muskel og del af min krop takkede og opsugende enhver berøring. Det føltes så nærende og som en kop der pludselig fyldes op igen. Det er noget jeg vil anbefale enhver efter en fødsel som en nødvendighed. Gå ikke glip af det." –Diana Carey (Mor til 3)Forside | Ayurveda | Panchakarma | Efterfødselskur & Babymassage | Priser & Kontakt | Om Birgit


2017-2018 Copyright © Alle rettigheder forbeholdes