Ayurvedacenter.dk
         Prøv ayurvedisk og livgivende massage.


Ayurveda - "Livets Videnskab"

Ayurveda er videnskaben (Veda) om et langt, sundt, og lykkeligt liv (Ayus).

Ayurveda er et 5000 år gammelt holistisk sundhedssystem fra Indien. Diagnose, forebyggelse og behandling af sygdom er i ayurvedisk lægekunst altid baseret på individuelle sind- og kropstyper. Man behandler ikke sygdommen, men hele mennesket. Mange blide terapiformer såsom farveterapi, aromaterapi, lydterapi, blomsterterapi, ædelstenterapi, renselsesterapi, afslapningsteknikker, meditation, biobalanceterapi m.m., har deres udspring i Ayurveda, og benytter sig af denne uendelig skat af viden og erfaring.

Målet med Ayurveda er at give optimale rammer for den fysiske, psykiske, og spirituelle udvikling af mennesket. Hvis du kombinerer yoga og meditation stimulerer du dit inderste væsen, styrker intuition, kreativitet og bevidsthed. I denne ligevægt af krop, sind og ånd kan du opnå indre harmoni, ro og balance.

Ayurvedisk Massage hjælper kroppen til at føre affaldsstoffer (Ama) ud af kroppen og dermed i at bevare den fysiske og mentale sundhed, inspiration og glæde.

Efterfødselsbehandling til mor og barn
Læs mere her!

Abhyanga er en traditionel ayurvedisk varm olie massage, som ved brug af bestemte bevægelser og rytme, virker beroligende og har en harmoniserende effekt på nervesystemet og på din bestemte kropstype.

Behandlingen foregår i et opvarmet rum så du virkelig kan slappe af og spændinger løsnes.

Behandlingen starter med at du masseres med varm olie i hovedbund, ryg og arme. Derefter ligger du på ryggen og maven. Vi sørger hele tiden for at olien er varm og massagen er behagelig.
Fordele: massagen virker foryngende, forfriskende og meget udrensende.

Der bruges varm økologisk ayurvedisk olie fra Cosmoveda som er lavet med helt specifikke urter og krydderier som i sig selv påvirker kroppen positivt og trækker affaldstoffer ud. Vi vælger olier som påvirker afbalancerer krop og sind afhængig af om du er vata, pitta eller kapha dominerede.

Marma er et sanskrit ord og betyder skjult, hemmelig og vital. Ifølge gamle ayurvediske skrifter er der 107 hoved marmas som bruges terapeutisk. Disse er punkter på kroppens overflade, hvor livsenergi bliver samlet. Hvert Marma punkt har en forbindelse til bestemte energikanaler og organer i kroppen.

Marma terapien virker vitaliserende og foryngende. Derudover får behandlingsformen trætheden ud af systemet, og livsenergien (pranaen) til at flyde frit. Marma terapi har en dybt regenererende virkning.

Hoved-ansigtsmassage
Ayurvedisk hoved massage som også indbefatter nakken, ansigtet, og hovedbunden. Her arbejdes der også med Marma punkter. Massagen fremmer bl.a. ilttilførsel og glukose til hjernen, afslapper nervesystemet og fjerner træthed, forårsaget af mental stress og anstrengelse. Der bruges økologisk ayurvedisk hudpleje fra Cosmoveda, enten fra Vata, Pitta, Kapha, el. Sandeltræ serierne.

Shirodhara - Den Ultimative Meditative Oplevelse.
Behandling med en varm oliestråle som virker meget afslappende og regenererende. Dette er en behandlingsform, som vil give dig ro i tankerne og en meditativ oplevelse ud over det sædvanlige.Forside | Ayurveda | Panchakarma | Efterfødselskur & Babymassage | Priser & Kontakt | Om Birgit


2017-2018 Copyright © Alle rettigheder forbeholdes